Shapiro Helen - Very Best Of

  • katalogové číslo: MOCCD 13534
  • původ: import (EU)
  • interpret: Shapiro Helen

Potřebujete podrobnější informace k tomuto titulu? Napište nám.

Seznam skladeb
1. Walkin' Back To Happiness
2. Tell Me What He Said
3. Beyond The Sea (la Mer)
4. It's In His Kiss
5. Please Mr. Postman
6. Let's Talk About Love
7. Keep Away From Other Girls
8. Will You Love Me Tomorrow?
9. Basin Street Blues
10. Daddy Couldn't Get Me One Of Those
11. He Knows How To Love Me
12. It Might As Well Rain Until September
13. Kiss 'n' Run
14. Queen For Tonight
15. My Guy
16. You Won't Come Home
17. Woe Is Me
18. When I'm With You
19. Look Over Your Shoulder
20. It's So Funny I Could Cry
1. Don't Treat Me Like A Child
2. Little Miss Lonely
3. Are You Lonesome Tonight?
4. It's My Party
5. You Don't Know
6. Walk On By
7. Lipstick On Your Collar
8. I Was Only Kidding
9. Look Who It Is
10. Sometime Yesterday
11. Shop Around
12. Walking In My Dreams
13. A Teenager In Love
14. Move Over Darling
15. I Walked In With My Eyes Wide Open
16. Tomorrow Is Another Day
17. Cry My Heart Out
18. Ole Father Time
19. Marvellous Lie
20. Fever

Hlídací pes - zasílání novinek:

   Přehled všech Vámi zadaných položek naleznete zde

  sledovat novinky interpreta Shapiro Helen
  sledovat novinky od vydavatele Music on CD
  sledovat novinky v kategorii Pop
  sledovat novinky v oddělení Pop

 emailová adresa: 

Zákazníci k tomuto titulu nakupují:

Čechomor - Radosti života

Vydavatel: Warner Music | Vydáno: 21.12.2020

Cena: 439 Kč

Captain Beefheart - Buddah Years

Vydavatel: Music on CD | Vydáno: 18.8.2017

Cena: 191 Kč

Benson George - Body Talk (Remastered)

Vydavatel: Music on CD | Vydáno: 10.10.2014

Cena: 191 Kč

Hollies - Greatest Hits

Vydavatel: Capitol | Vydáno: 20.3.2003

Cena: 332 Kč

Související tituly:

Shapiro Helen - Very best of /reedice 2018

Vydavatel: Music on CD | Vydáno: 2.3.2018

Cena: 206 Kč

Nejbližší tituly v katalogu:

Rimshots - Soul Train

Vydavatel: Music on CD | Vydáno: 16.3.2018

Cena: 191 Kč

Lillian Axe - Love + War

Vydavatel: Music on CD | Vydáno: 9.3.2018

Cena: 286 Kč