Williams Hank - Big Box Of Hank Williams

  • katalogové číslo: BLUE 168
  • původ: import (EU)
  • interpret: Williams Hank

Potřebujete podrobnější informace k tomuto titulu? Napište nám.

Seznam skladeb
1. Never Again
2. I Watched My Dream World Crumble
3. (Last Night) I Heard You Crying in Your Sleep
4. There'll Be No Teardrops Tonight
5. Let the Spirit Descend
6. The Pale Horse and His Rider
7. I've Just Told Mama Goodbye
8. Lost On the River
9. Why Don't You Love Me?
10. Hey Good Lookin'
11. Moanin' the Blues
12. Honky Tonk Blues
13. I Heard My Mother Praying for Me
14. I'll Never Get Outta This World Alive
15. Men With Broken Hearts
16. Crazy Heart
17. Honky Tonkin'
18. Lovesick Blues
19. Won't You Sometimes Think of Me
20. Jambalaya
1. Calling You
2. Honky Tonk Blues
3. Rootie Tootie
4. Fly Trouble
5. Six More Miles
6. You're Gonna Change (Or I'm Gonna Leave)
7. I'm So Lonesome I Could Cry
8. Wedding Bells
9. Why Should I Cry
10. Baby We're Really in Love
11. Help Me Understand
12. When God Dips His Love in My Heart
13. They'll Never Take Her Love from Me
14. Just Waitin'
15. Heaven Holds All My Treasures
16. I'll Never Get Outta This World Alive
17. Lovesick Blues
18. Nobody's Lonesome for Me
19. I Won't Be Home No More
20. Wedding Bells
21. In My Dreams You Still Belong to Me
1. Wealth Won't Save Your Soul
2. Calling You
3. You Better Keep It On Your Mind
4. A Mansion On the Hill
5. I'm a Long Gone Daddy
6. 'Neath a Cold Gray Tomb of Stone
7. I Don't Care (If Tomorrow Never Comes)
8. Lost Highway
9. I Just Don't Like This Kind of Living
10. Window Shopping
11. Let's Turn Back the Years
12. You're Gonna Change (Or I'm Gonna Leave)
13. Nobody's Lonesome for Me
14. The Funeral
15. Howlin' at the Moon
16. Wealth Won't Save Your Soul
17. Dear John
18. I Just Don't Like This Kind of Livin'
19. Jesus Remembered Me
20. Medley
1. My Love for You (Has Turned to Hate)
2. Half As Much
3. On the Banks of the Old Pointchartrain
4. Mind Your Own Business
5. My Son Calls Another Man Daddy
6. (I Heard That) Lonesome Whistle
7. I'm Satisfied With You
8. Baby We're Really in Love
9. There's Nothing As Sweet As My Baby
10. Why Don't You Make Up Your Mind
11. Lost On the River
12. Why Should We Try Anymore
13. My Heart Would Know
14. The Old Country Church
15. Cold Cold Heart
16. Why Don't You Love Me
17. You Broke Your Own Heart
18. I Told a Lie to My Heart
19. Where the Soul of Man Never Dies
20. Medley
1. Move It On Over
2. I Can't Get You Off My Mind
3. Lovesick Blues
4. I Can't Help It (If I'm Still in Love With You)
5. Pan American
6. My Bucket's Got a Hole in It
7. Fool About You
8. Beyond the Sunset
9. Long Gone Lonesome Blues
10. I Want to Live and Love
11. I Can't Help It (If I'm Still in Love With You)
12. I'll Be a Bachelor 'Til I Die
13. Take These Chains from My Heart
14. Your Cheatin' Heart
15. You Win Again
16. Singing Waterfall
17. Hey Good Lookin'
18. Window Shopping
19. Half As Much
1. My Sweet Love Ain't Around
2. The Blues Come Around
3. Moanin' the Blues
4. They'll Never Take Her Love from Me
5. Dear John
6. Settin' the Woods On Fire
7. Mother Is Gone
8. Long Gone Lonesome Blues
9. Kaw-liga
10. I'm Sorry for You My Friend
11. Help Me Understand
12. Cold Cold Heart
13. I'm Goin' Home
14. Jambalaya (On the Bayou)
15. The Log Train
16. A House of Gold
17. Jambalaya (On the Bayou)
18. Honky Tonk Blues
19. Pan American
20. Ramblin' Man

Hlídací pes - zasílání novinek:

   Přehled všech Vámi zadaných položek naleznete zde

  sledovat novinky interpreta Williams Hank
  sledovat novinky od vydavatele Floating World
  sledovat novinky v kategorii Country
  sledovat novinky v oddělení Country

 emailová adresa: 

Williams Hank - bestselery:

Williams Hank - 40 Greatest Hits

Vydavatel: Polydor | Vydáno: 6.12.1988

Cena: 239 Kč

Williams Hank - Very Best Of

Vydavatel: Not Now | Vydáno: 1.5.2013

Cena: 205 Kč

Williams Hank - Gold

Vydavatel: Universal | Vydáno: 16.6.2005

Cena: 239 Kč

Williams Hank - Risin' Outlaw

Vydavatel: Capitol | Vydáno: 27.4.2000

Cena: 285 Kč

Williams Hank - All The Hits And More - The Legends Lives On

Vydavatel: Vinyl Passion | Vydáno: 28.2.2013

Cena: 799 Kč

Williams Hank - Ramblin' Man

Vydavatel: Hallmark | Vydáno: 29.3.2012

Cena: 167 Kč

Nejbližší tituly v katalogu:

Alvin Dave - Blackjack David / Out In California

Vydavatel: Floating World | Vydáno: 24.9.2012

Cena: 383 Kč

Hutto J.B./Robert Nighth - Masters Of Modern Blues

Vydavatel: Floating World | Vydáno: 24.9.2012

Cena: 440 Kč