Reeves Del - Hits On The Billboard 1965-1978

  • katalogové číslo: HUMP 218
  • původ: import (EU)
  • interpret: Reeves Del

Potřebujete podrobnější informace k tomuto titulu? Napište nám.

Seznam skladeb
1. The Girl On The Billboard
2. Belles Of Southern Bell
3. Women Do Funny Things To Me
4. Gettin' Any Feed For Your Chickens
5. This Must Be The Bottom
6. One Bum Town
7. A Dime At A Time
8. Blame It On My Do Wrong
9. The Private
10. Good Time Charlie's
11. I Just Wasted The Rest feat. Bobby Goldsboro
12. Take A Little Good Will Home feat. Bobby Goldsboro
13. Looking At The World Through A Windshield
14. Wild Blood
15. Be Glad
16. There Wouldn't Be A Lonely Heart In Town
17. A Lover's Question feat. The Goodtime Charlies
18. Land Mark Tavern feat. Penny DeHaven
19. Right Back Loving You Again
20. Son Of A Coal Man
21. Bar Room Talk
22. The Philadelphia Fillies
23. The Best Is Yet To Come
24. Crying In The Rain
25. Crying In The Rain
26. Mm-Mm Good
1. Lay A Little Lovin' On Me
2. Working Like the Devil (For the Lord)
3. Sidewalks Of Chicago
4. Belles Of Broadway
5. Dozen Pairs Of Boots
6. No Rings, No Strings
7. Before Goodbye
8. Trucker's Paradise
9. What A Way To Go
10. Prayer From A Mobile Home
11. Pour It All On Me
12. She Likes Country Bands
13. But I Do
14. Puttin' In Overtime At Home
15. Homemade Love
16. You Comb Her Hair Every Morning
17. I Would Like To See You Again
18. I Ain't Got Nobody
19. Teardrops Will Kiss The Morning Dew feat. Billie Jo Spears
20. My Better Half
21. On the Rebound feat. Billie Jo Spears
22. Nothing Seems To Work Anymore feat. Billie Jo Spears
23. Ladies Night
24. Dig Down Deep
25. When My Angel Turns Into A Devil

Hlídací pes - zasílání novinek:

   Přehled všech Vámi zadaných položek naleznete zde

  sledovat novinky interpreta Reeves Del
  sledovat novinky od vydavatele Coast To Coast
  sledovat novinky v kategorii Country
  sledovat novinky v oddělení Country

 emailová adresa: 

Nejbližší tituly v katalogu:

Zorn John - 7-Song Project Vinyl..

Vydavatel: Tzadik | Vydáno: 17.11.2014

Cena: 2604 Kč

White Tony Joe - That On The Road Look

Vydavatel: Real Gone Music | Vydáno: 6.12.2019

Cena: 599 Kč