Arnold Eddy - Seven Classic Albums Plus Box set

  • katalogové číslo: RGMCD 230
  • původ: import (EU)
  • interpret: Arnold Eddy

Potřebujete podrobnější informace k tomuto titulu? Napište nám.

Seznam skladeb
1. That Wonderful Mother Of Mine
2. Mother (a Word That Means The World To Me)
3. Bring Your Roses To Her Now
4. I Wish I Had A Girl Like You, Mother
5. I Wouldn't Trade The Silver In My Mother's Hair
6. My Mother's Sweet Voice
7. Evil Tempt Me Not
8. The Lily Of The Valley
9. Beautiful Isle Of Somewhere
10. When Jesus Beckons Me Home
11. In The Hills Of Tomorrow
12. Softly And Tenderly
13. White Azaleas
14. When My Blue Moon Turns To Gold Again
15. When You And I Were Young, Maggie
16. Roll Along Kentucky Moon
17. A Sinner's Prayer
18. That Little Boy Of Mine
1. When It's Round-Up Time In Heaven
2. The Chapel On The Hill
3. 'twas The Dawn Of A Beautiful Day
4. Prayer
5. Today (evening Song)
6. Robe Of Calvary
7. I Called On The Master
8. The Touch Of God's Hand
9. Moonlight And Roses
10. The Missouri Waltz
11. I'm Gonna Lock My Heart (and Throw Away The Key)
12. You Always Hurt The One You Love
13. I'm Thinking Tonight Of My Blue Eyes
14. It Makes No Difference Now
15. I'm Waiting For Ships That Never Come In
16. I'm Gonna Sit Right Down And Write Myself A Letter
17. When Your Hair Has Turned To Silver
18. Angry
19. The Prisoner's Song
20. Seven Years With The Wrong Woman
1. Wanderin'
2. The Rovin' Gambler
3. The Lonesome Road
4. Down In The Valley
5. Barbara Allen
6. On Top Of Old Smokey
7. I Gave My Love A Cherry
8. The Wayfaring Stranger
9. Across The Wide Missouri
10. Careless Love
11. Red River Valley
12. Sometimes I Feel Like A Motherless Child
13. Sweet Betsy From Pike
14. Home On The Range
15. His Hands
16. It Took A Miracle
17. It Is No Secret (what God Can Do)
18. Crying In The Chapel
1. Bouquet Of Roses
2. It's A Sin
3. That's How Much I Love You
4. Don't Rob Another Man's Castle
5. Rockin' Alone (in An Old Rockin' Chair)
6. Molly Darling
7. I'll Hold You In My Heart
8. A Heart Full Of Love (for A Handful Of Kisses)
9. Anytime
10. Texarkana Baby
11. Will The Circle Be Unbroken
12. Who At My Door Is Standing
13. What Is Life Without Love
14. Little Angel With The Dirty Fave
15. Cuddle Buggin' Baby
16. The Lovebug Itch
17. There's Been A Change In Me
18. Kentucky Waltz
19. I Wanna Play House With You
20. Somebody's Been Beatin' My Time
21. Bundle Of Southern Sunshine
22. Easy On The Eyes

Hlídací pes - zasílání novinek:

   Přehled všech Vámi zadaných položek naleznete zde

  sledovat novinky interpreta Arnold Eddy
  sledovat novinky od vydavatele Real Gone Music Deluxe
  sledovat novinky v kategorii Country
  sledovat novinky v oddělení Country

 emailová adresa: 

Zákazníci k tomuto titulu nakupují:

Howlin' Wolf - 1951-1962 -Digi/Remast-

Vydavatel: Real Gone Music | Vydáno: 31.3.2017

Cena: 239 Kč

V/A - Mod - The Early Years Vol. 3 (Deluxe 4CD)

Vydavatel: Real Gone Music | Vydáno: 24.2.2017

Cena: 239 Kč

V/A - Mod The Early Years Vol.2

Vydavatel: Real Gone Music | Vydáno: 28.5.2015

Cena: 239 Kč

Reed Jimmy - Five Classic Albums Plus

Vydavatel: Real Gone Music | Vydáno: 12.6.2014

Cena: 239 Kč

Nejbližší tituly v katalogu:

V/A - London.. -Deluxe-

Vydavatel: Real Gone Music Deluxe | Vydáno: 16.9.2016

Cena: 239 Kč

Brahms Johannes - Piano Concertos No.1 & 2

Vydavatel: Hungaroton | Vydáno: 7.7.2016

Cena: 926 Kč