V/A - Essential Country & Western

  • původ: import (EU)
  • interpret: V/A

Potřebujete podrobnější informace k tomuto titulu? Napište nám.

Seznam skladeb
1. Frankie Laine Gunfight At The O.K. Corral
2. Marty Robbins Big Iron
3. Johnny Cash Five Feet High And Rising
4. Eddy Arnold Tennessee Stud
5. Gene Autry Ghost Riders In The Sky
6. Don Gibson Oh, Lonesome Me
7. Slim Whitman North Wind
8. Buck Owens Under Your Spell Again
9. Johnny Horton When It's Springtime In Alaska (It's Forty Below)
10. Lefty Frizzell The Long Black Veil
11. Ray Price Heartaches By The Number
12. Lester Flatt & Earl Scruggs Cabin On The Hill
13. Carl Smith Ten Thousand Drums
14. Lonnie Donegan Rock Island Line
15. Faron Young Live Fast, Love Hard, Die Young
16. Jim Reeves He'll Have To Go
17. George Jones Seasons Of My Heart
18. Patsy Cline Walkin' After Midnight
19. Merle Travis Sixteen Tons
20. Marty Robbins Running Gun
21. Wilma Lee & Stoney Cooper Big Midnight Special
22. Tennessee Ernie Ford Nine Pound Hammer
23. Hank Snow I'm Movin' On
24. Johnny Cash Don't Take Your Guns To Town
25. Cisco Houston The Dying Cowboy
1. Kingston Trio Tom Dooley
2. Johnny Horton The Battle Of New Orleans
3. Frankie Laine The 3:10 To Yuma
4. Johnny Cash I Got Stripes
5. Marty Robbins El Paso
6. Jimmie Rodgers Kisses Sweeter Than Wine
7. Kitty Wells Amigo's Guitar
8. Tex Ritter Sam Hall
9. Don Gibson Don't Tell Me Your Troubles
10. Billy Grammer Gotta Travel On
11. Tennessee Ernie Ford Dark As The Dungeon
12. Leroy Van Dyke The Auctioneer
13. Willie Nelson Man With The Blues
14. Webb Pierce I Ain't Never
15. Wilma Lee & Stoney Cooper Come Walk With Me
16. Hank Williams Kaw-Liga
17. Red Sovine & Webb Pierce Why Baby Why
18. Hank Snow Chasin' A Rainbow
19. Frankie Miller Backland Farmer
20. Marty Robbins Billy The Kid
21. Skeeter Davis Set Him Free
22. Frankie Laine Rawhide
23. Cisco Houston The Killer
24. Kitty Wells Death At The Bar
25. The Louvin Brothers Mary Of The Wild Moor

Hlídací pes - zasílání novinek:

   Přehled všech Vámi zadaných položek naleznete zde

  sledovat novinky interpreta V/A
  sledovat novinky od vydavatele Not Now
  sledovat novinky v kategorii Country
  sledovat novinky v oddělení Country

 emailová adresa: 

Zákazníci k tomuto titulu nakupují:

Piaf Edith - Je Ne Regrette Rien

Vydavatel: Not Now | Vydáno: 22.2.2011

Cena: 191 Kč

V/A - Country's Greatest Hits

Vydavatel: Not Now | Vydáno: 14.2.2008

Cena: 191 Kč

Dylan Bob & Joan Baez - Voices Of A Generation

Vydavatel: Not Now | Vydáno: 23.1.2013

Cena: 191 Kč

Lee Peggy - Greatest Hits

Vydavatel: Not Now | Vydáno: 31.10.2011

Cena: 191 Kč

Baez Joan - Songbird

Vydavatel: Not Now | Vydáno: 7.1.2011

Cena: 191 Kč

V/A - bestselery:

V/A - Dixieland Jazz

Vydavatel: Membran | Vydáno: 19.8.2011

Cena: 671 Kč

V/A - Christmas TOP 50

Vydavatel: Emi | Vydáno: 15.11.2012

Cena: 440 Kč

V/A - A Very Special Christmas

Vydavatel: A&M | Vydáno: 1.10.1987

Cena: 258 Kč

V/A - Italo Disco Collection 3

Vydavatel: Zyx | Vydáno: 14.7.2005

Cena: 629 Kč

V/A - Cafe Cuba - 50 Original Cuban Classics

Vydavatel: Not Now | Vydáno: 7.9.2010

Cena: 191 Kč

V/A - Essential Bluegrass Anthology

Vydavatel: Not Now | Vydáno: 30.6.2008

Cena: 191 Kč

Nejbližší tituly v katalogu:

Bach Johann Sebastian - Cantatas Vol.12

Vydavatel: Monteverdi Productions | Vydáno: 9.9.2010

Cena: 837 Kč