Williams Hank - Very Best Of

  • katalogové číslo: NOT2CD 483
  • původ: import (EU)
  • interpret: Williams Hank

Potřebujete podrobnější informace k tomuto titulu? Napište nám.

Seznam skladeb
1. Move It on Over
2. Mansion on the Hill
3. Lovesick Blues
4. Wedding Bells
5. Mind Your Own Business
6. You're Gonna Change (Or I'm Gonna Leave)
7. Lost Highway
8. My Bucket's Got a Hole in It
9. I Just Don't Like This Kind of Living
10. I'm So Lonesome I Could Cry
11. Long Gone Lonesome Blues
12. Why Don't You Love Me?
13. My Son Calls Another Man Daddy
14. Why Should We Try Anymore?
15. They'll Never Take Her Love from Me
16. Moanin' the Blues
17. Nobody's Lonesome for Me
18. Dear John
19. Cold, Cold Heart
20. Howlin' at the Moon
21. Pan American
22. Rootie Tootie
23. Honky Tonkin'
24. The Blues Come Around
25. Tennessee Border
26. I Can't Help It (If I'm Still in Love with You)
27. Hey, Good Lookin'
28. Crazy Heart
29. (I Heard That) Lonesome Whistle
30. Baby, We're Really in Love
31. Ramblin' Man
32. Honky Tonk Blues
33. Half as Much
34. I'm Sorry for You My Friend
35. Jambalaya (On the Bayou)
36. Window Shopping
37. Settin' the Woods on Fire
38. You Win Again
39. Kaw-Liga
40. Your Cheatin' Heart
41. I'll Never Get out of This World Alive
42. Take These Chains from My Heart
43. I Won't Be Home No More
44. I Saw the Light
45. Weary Blues from Waitin'
46. I'm a Long Gone Daddy
47. I'll Be a Bachelor 'Til I Die
48. Beyond the Sunset
49. I Can't Get You off My Mind
50. (Last Night) I Heard You Crying in Your Sleep

Hlídací pes - zasílání novinek:

   Přehled všech Vámi zadaných položek naleznete zde

  sledovat novinky interpreta Williams Hank
  sledovat novinky od vydavatele Not Now
  sledovat novinky v kategorii Country
  sledovat novinky v oddělení Country

 emailová adresa: 

Williams Hank - bestselery:

Williams Hank - 40 Greatest Hits

Vydavatel: Polydor | Vydáno: 6.12.1988

Cena: 404 Kč

Williams Hank - Gold

Vydavatel: Universal | Vydáno: 16.6.2005

Cena: 305 Kč

Nejbližší tituly v katalogu:

Integrity - Suicide Black Snake

Vydavatel: A389 Recordings | Vydáno: 6.6.2013

Cena: 1034 Kč

V/A - Essential Latin

Vydavatel: Not Now | Vydáno: 1.5.2013

Cena: 359 Kč