Williams Hank - 40 Greatest Hits

  • katalogové číslo: 00422 8212332
  • původ: import (EU)
  • interpret: Williams Hank

Potřebujete podrobnější informace k tomuto titulu? Napište nám.

Seznam skladeb
1. Move It On Over
2. A Mansion On The Hill
3. Lovesick Blues
4. Wedding Bells
5. Mind Your Own Business
6. You Re Gonna Change (or I M Gonna Leave)
7. Lost Highway
8. My Bucket S Got A Hole In It
9. I'm So Lonesome I Could Cry
10. I Just Don T Like This Kind Of Living
11. Long Gone Lonesome Blues
12. My Son Calls Another Man Daddy
13. Why Don't You Love Me
14. Why Should We Try Anymore
15. They Ll Never Take Her Love From Me
16. Moanin The Blues
17. Nobody S Lonesome For Me
18. Cold Cold Heart
19. Dear John #
20. Howlin At The Moon
1. I Can't Help It (if I'm Still In Love With You)
2. Hey Good Lookin
3. Crazy Heart
4. (i Heard That) Lonesome Whistle
5. Baby We Re Really In Love
6. Ramblin Man
7. Honky Tonk Blues
8. I M Sorry For You My Friend
9. Half As Much
10. Jambalaya (on The Bayou)
11. Window Shopping
12. Settin The Woods On Fire
13. You Win Again
14. I Ll Never Get Out Of This World Alive
15. Kaw-Liga
16. Your Cheatin Heart
17. Take These Chains From My Heart
18. I Won't Be Home No More
19. Weary Blues From Waitin
20. I Saw The Light

Hlídací pes - zasílání novinek:

   Přehled všech Vámi zadaných položek naleznete zde

  sledovat novinky interpreta Williams Hank
  sledovat novinky od vydavatele Polydor
  sledovat novinky v kategorii Country
  sledovat novinky v oddělení Country

 emailová adresa: 

Související tituly:

Williams Hank - 40 Greatest Hits

Vydavatel: Universal | Vydáno: 15.12.1988

Cena: 219 Kč

Williams Hank - bestselery:

Williams Hank - Very Best Of

Vydavatel: Not Now | Vydáno: 1.5.2013

Cena: 215 Kč

Williams Hank - Gold

Vydavatel: Universal | Vydáno: 16.6.2005

Cena: 305 Kč

Nejbližší tituly v katalogu:

James Steve - Waiting For The Dawn

Vydavatel: Dunya | Vydáno: 20.7.2000

Cena: 557 Kč

Nascimento Milton - Clube Da Eaquina

Vydavatel: Capitol | Vydáno: 30.6.1990

Cena: 764 Kč