Groove Armada - 21 Years

Groove Armada 21 Years
  • katalogové číslo: EDSL 0046
  • původ: import (EU)
  • interpret: Groove Armada
Groove Armada are one of the biggest selling and most loved dance acts, comprising of Andy Cato and Tom Findlay, who have released 8 studio albums since forming 21 years ago. This 2CD release features all their hits, and includes two new edits of Edge Hill and Little By Little, in celebration of their 21 years as duo. The duo have scored numerus chart hits including 10 UK top 40 hits including; I See You Baby, Superstylin', If Everybody Looked The Same, At The River, Song 4 Mutya (Out of Control), Purple Haze, Get Down

Potřebujete podrobnější informace k tomuto titulu? Napište nám.

Seznam skladeb
1. At the River
2. Purple Haze
3. My Friend
4. History
5. I Won't Kneel (White Light Version)
6. Song 4 Mutya (Out of Control)
7. If Everybody Looked the Same
8. Paper Romance
9. Feel the Same
10. Easy
11. I See You Baby (Feat. Gram'ma Funk)
12. Get Down (Feat. Stush & Red Rat)
13. I'll Be Searching (For You)
14. I See You Baby (Feat. Gram'ma Funk) (Fatboy Slim Radio Edit)
15. Superstylin' (Set Closer)
1. Hands of Time
2. Suntoucher
3. Think Twice
4. Edge Hill (GA21 Edit)
5. But I Feel Good
6. Chicago
7. Paris
8. Little By Little (GA21)
9. Shameless Tape Inst
10. I Can Only Miss You
11. Dusk You & Me
12. Just for Tonight
13. Look me in the Eye Sister
14. Groove Is On
15. Love Sweet Sound
16. Inside My Mind (Blue Skies) (GA21)

Hlídací pes - zasílání novinek:

   Přehled všech Vámi zadaných položek naleznete zde

  sledovat novinky interpreta Groove Armada
  sledovat novinky od vydavatele Edsel
  sledovat novinky v kategorii Dance
  sledovat novinky v oddělení Dance

 emailová adresa: 

Groove Armada - bestselery:

Groove Armada - Black Light

Vydavatel: Ministry Of Power | Vydáno: 22.2.2010

Cena: 499 Kč

Groove Armada - Goodbye Country - Ltd

Vydavatel: Zomba | Vydáno: 16.10.2012

Cena: 415 Kč

Groove Armada - Groove Armada Greatest Hits

Vydavatel: Sony | Vydáno: 25.10.2007

Cena: 140 Kč

Nejbližší tituly v katalogu:

Carlisle Belinda - Runaway Horses -Box Set-

Vydavatel: Demon | Vydáno: 6.9.2019

Cena: 3059 Kč

O'donnell Daniel - Reflections

Vydavatel: Edsel | Vydáno: 9.8.2019

Cena: 2147 Kč