Williams Hank - Gold

  • katalogové číslo: 06024 9880700
  • původ: import (EU)
  • interpret: Williams Hank

Potřebujete podrobnější informace k tomuto titulu? Napište nám.

Seznam skladeb
1. I Saw The Light
2. A Mansion On The Hill
3. Honky Tonkin'
4. Move It On Over
5. You're Gonna Change (or I'm Gonna Leave)
6. I'm So Lonesom I Could Cry
7. Mind Your Own Business
8. My Bucket's Got A Hole In It
9. Long Gone Lonesome Blues
10. Cold, Cold Heart
11. Howlin' At The Moon
12. I Can't Help It (if I'm Still In Love With You
13. Hey Good Lookin'
14. Ramblin' Man (as Luke The Drifter)
15. I Dreamed About Mama Last Night (as Luke The Dri
16. I Heard That Lonesome Whistle
17. Honky Tonk Blues
18. Half As Much
19. Jambalaya (on The Bayou)
20. Settin' The Woods On Fire
21. I'll Never Get Out Of This World Alive
22. You Win Again
1. Your Cheatin' Heart
2. Please Make Up Your Mind (as Luke)
3. Kaw-Liga
4. Take These Chains From My Heart
5. Rockin' Chair Money
6. Please Don't Let Me Love You
7. Someday You'll Call My Name
8. Cool Water
9. First Year Blues
10. Alone And Fosaken
11. Angel Of Death
12. Ready To Go Home
13. There's A Tear In My Beer
14. Weary Blues From Waitin'
15. Why Don't You Love Me
16. Moanin' The Blues
17. I'm A Long Gone Daddy
18. Lost Highway
19. I Can't Get You Off My Mind
20. Lovesick Blues

Hlídací pes - zasílání novinek:

   Přehled všech Vámi zadaných položek naleznete zde

  sledovat novinky interpreta Williams Hank
  sledovat novinky od vydavatele Universal
  sledovat novinky v kategorii Country
  sledovat novinky v oddělení
  sledovat novinky v oddělení 2CD a CD+DVD za 178 Kč -33% do 31.12.
  sledovat novinky v oddělení Country

 emailová adresa: 

Williams Hank - bestselery:

Williams Hank - 40 Greatest Hits

Vydavatel: Polydor | Vydáno: 6.12.1988

Cena: 178 Kč

Williams Hank - Very Best Of

Vydavatel: Not Now | Vydáno: 1.5.2013

Cena: 205 Kč

Williams Hank - Risin' Outlaw

Vydavatel: Capitol | Vydáno: 27.4.2000

Cena: 285 Kč

Williams Hank - All The Hits And More - The Legends Lives On

Vydavatel: Vinyl Passion | Vydáno: 28.2.2013

Cena: 799 Kč

Williams Hank - Big Box Of Hank Williams

Vydavatel: Floating World | Vydáno: 24.9.2012

Cena: 629 Kč

Williams Hank - Ramblin' Man

Vydavatel: Hallmark | Vydáno: 29.3.2012

Cena: 167 Kč

Nejbližší tituly v katalogu:

Hellacopters - Rock & Roll Is Dead

Vydavatel: Stoch | Vydáno: 9.6.2005

Cena: 286 Kč

James - Seven... The Live Concert

Vydavatel: Mercury | Vydáno: 14.7.2005

Cena: 386 Kč