John Elton - Diamonds/Deluxe

John Elton Diamonds/Deluxe

Potřebujete podrobnější informace k tomuto titulu? Napište nám.

Seznam skladeb
1. Your Song
2. Tiny Dancer
3. Rocket Man ( I Think It's Going To Be A Long, Long Time)
4. Honky Cat
5. Corocodile Rock
6. Daniel
7. Saturday Night's Alright (for Fighting)
8. Goodbye Yellow Brick Road
9. Candle In The Wind
10. Bennie And The Jets
11. The Bitch Is Back
12. Philadelphia Freedom
13. Island Girl
14. Someone Saved My Life Tonight
15. Don't Go Breaking My Heart
16. Sorry Seems To Be The Hardest Word
17. Little Jeannie
1. Song For Guy (album Version)
2. Blue Eyes
3. I'm Still Standing
4. I Guess That's Why They Call It The Blues
5. Sad Songs (say So Much)
6. Nikita
7. I Don't Wanna Go On With You Like That
8. Sacrifice
9. Son't Let The Sun Go Down On Me (with George Michael)
10. Something About The Way You Look Tonight (single Edit)
11. I Want Love
12. Can You Feel The Love Tonight
13. Are You Ready For Love
14. Electricity
15. Home Again
16. Looking Up
17. Circle Of Life
1. Skyline Pigeon
2. Lucy In The Sky With Diamonds
3. Pinball Wizard
4. Mama Can't Buy You Love
5. Part-Time Love
6. Victim Of Love
7. Empty Garden (hey Hey Johnny)
8. Kiss The Bride
9. That's What Friends Are For (with Dionne W/ Stevie W/ Gladys
10. The One
11. True Love (with Kiki Dee)
12. Believe
13. Live Like Horses (with Pavarotti)
14. Written In The Stars (with Lean Rimes
15. This Train Don't Stop There Anymore
16. Good Morning To The Night (elton Vs Pnau)
17. Step Into Christmas

Hlídací pes - zasílání novinek:

   Přehled všech Vámi zadaných položek naleznete zde

  sledovat novinky interpreta John Elton
  sledovat novinky od vydavatele Mercury
  sledovat novinky v kategorii Pop
  sledovat novinky v oddělení Pop

 emailová adresa: 

John Elton - bestselery:

John Elton - Diving Board

Vydavatel: Universal | Vydáno: 13.9.2013

Cena: 334 Kč

John Elton - Goodbye Yellow Brick Road

Vydavatel: Universal | Vydáno: 3.11.2011

Cena: 239 Kč

John Elton - One

Vydavatel: Polygram | Vydáno: 18.5.1998

Cena: 258 Kč

John Elton - A Single Man

Vydavatel: Rocket | Vydáno: 2.6.1998

Cena: 258 Kč

John Elton - Sleeping With The Past

Vydavatel: Rocket | Vydáno: 2.6.1998

Cena: 258 Kč

John Elton - Wonderful Crazy Night

Vydavatel: Universal | Vydáno: 5.2.2016

Cena: 334 Kč

John Elton - Madman Across The Water

Vydavatel: Universal | Vydáno: 7.8.1995

Cena: 184 Kč

John Elton - Don't Shoot Me

Vydavatel: Universal | Vydáno: 15.5.1995

Cena: 184 Kč

Nejbližší tituly v katalogu:

Noel Gallagher's High Flying Birds - Who Built The Moon?

Vydavatel: Universal | Vydáno: 24.11.2017

Cena: 334 Kč

John Elton - Diamonds

Vydavatel: Mercury | Vydáno: 10.11.2017

Cena: 624 Kč