Four Lads - Singles Collection..

  • katalogové číslo: ADDCD 3228
  • původ: import (EU)
  • interpret: Four Lads
.. 1952-62

Potřebujete podrobnější informace k tomuto titulu? Napište nám.

Seznam skladeb
1. I May Hate Myself In The Morning
2. The Mocking Bird
3. Thanks To You
4. Somebody Loves Me
5. Blackberry Boogie
6. I Wonder, I Wonder, I Wonder
7. He Who Has Love
8. Take Me Back
9. Down By The Riverside
10. Istanbul (not Constantinople)
11. I Should Have Told You Long Ago
12. Harmony Brown
13. Gotta' Go To The The Fais Do Do
14. Long John
15. Oh That'll Be Joyful
16. Gilly Gilly Ossenfeffer Katzenellen Bogen By The Sea
17. I Hear It Everywhere
18. Why Should I Love You So
19. Skokiaan
20. Two Ladies In De Shade Of De Banana Tree
21. Dance Calinda
22. I've Been Thinking
23. Pledging My Love
24. Too Much Baby Baby
25. Dream On, My Love Dream On
26. Moments To Remember
27. No, Not Much
28. I'll Never Know
29. My Little Angel
1. Standing On The Corner
2. A House With Love In It
3. The Bus Stop Song (a Paper Of Pins)
4. Who Needs You
5. It's So Easy To Forget
6. Golly
7. I Just Don't Know
8. His Invisible Hand
9. Things We Did Last Summer
10. Put A Light In The Window
11. There's Only One Of You
12. Blue Tattoo
13. Enchanted Island
14. Guess What The Neighbors Will Say
15. Woncha' Give Me Something In Return
16. The Mocking Bird
17. Girl On Page Forty-Four
18. The Fountain Of Youth
19. Together Wherever We Go
20. Got A Locket In My Pocket
21. Happy Anniversary
22. You're Nobody 'til Somebody Loves You
23. Two Other People
24. Just Young
25. I Should Know Better
26. Don't Fly Away Flamingo
27. Sweet Mama Tree Top Tall
28. Beyond My Heart (i Couldn't See)

Hlídací pes - zasílání novinek:

   Přehled všech Vámi zadaných položek naleznete zde

  sledovat novinky interpreta Four Lads
  sledovat novinky od vydavatele Acrobat
  sledovat novinky v kategorii Pop
  sledovat novinky v oddělení Pop

 emailová adresa: 

Nejbližší tituly v katalogu:

V/A - Roots Of Rockabilly V.1

Vydavatel: Acrobat | Vydáno: 30.10.2004

Cena: 335 Kč

Blackwell Otis - Songs & Recordings Of..

Vydavatel: Acrobat | Vydáno: 12.1.2018

Cena: 335 Kč